-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

03 July 2011

terasa ruginya

dah lama gler aku tak update blog kan semenjak bercuti ni....emmm nak buat cam ne kat umah tak tenet ataupom broadband...kalo dapat update pom jarang2 je la..ada duit boleh topup and langgan broadband celcom 24 jam 5 hinggit..nak topup selalu alamatnya dapat ceramah tak berbayar la dari my mom...huhuhu

bila dapat update nih...sempat la jgak menjengah blog member2...alahai rasa ruginya dah banyak giler terlepas entry yg best2..nak bace semua dalam masa 24 jam memang sah la tak sempat...nak pulak line slow cam ciput.. 
so, aku jengah la blog2 feveret aku... dapat bace tajuk pom jadi laaa..

sekarang kan tengah hangat pasal perhimpunan bersih tu...seyesly aku tak tahu pom pasal perhimpunan bersih nih..almaklumlah jarang tengok berita..tapi kadang2 tertengok gak ditambah pulak dengan iklan tu..aish macam2 la... tapi yang bestnya, bila aku dapat tahu my brother yg keje kt shah alam tu nak join jgk perhimpunan tu..hahaha..so, aku pom report ar kat my mom..apa lagi terus je my mom call larang dia p..hrmm tak tahu la dia dengar ke tak... my abang tu tak kurang jugak degilnya...hahahaha..mesti dia bengang giler dengan aku cz dah pecahkan rahsia dia..


3 comments:

kak nilam said...

sue..broadband tu sekarang dah ada limitkan??? 24 jam tapi untuk bape kb jekan??? hehhe.. sekarang kak nilam guna digi broadband... murah sikit.. sehari rm3 ja.. :) jgn join himpunan bersih tu k... heheh

bunga said...

hahahhaa...cian abg..hahaa

suraiya sofia said...

k.nilam~xguna digi..huhu..jauh ar perhimpunan tu kalo dekat bleh gk nk g...hahaha

bunga~mesti dia bengang giler dgn sue haahaa..xper ar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...