-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

12 August 2011

istana biru nak berkenalan

k.nilam buat sdiri ke banner ni?? comey..hehee

tetiba rajin pulak pagi ni nak nak update blog..entry kali ni spesel buat istana biru a.k.a k.nilam..hehehe...kalo yg biasa singgah cni mesti jarang tengk cik su join segmen or contest.cik su ni bukan rajin sangat bab2 join menjoin nih.kalo betol2 rajin je..sory ye kt sape2 yg ade tag cik su.hehe...ok tarikh tutup segmen istana biru nak berkenalan nih ialah 15/8/2011 lambat lg..tapi korang nak join kene la cepat2 ye.....

malu pulak la berkenalan dengan istana biru nih.,..hehehe..
nama penuh cik su..
Suriana binti Mohd Razali..(ringkas dan padat)..ayah cik su yg letak myb pengaruh dari nama kakak cik su kot..kakak cik su RUBI SURIATI..nasib baik ayah tak letak RUBI SURIANA(kelakar je nama ni..hahaha)
maksud??? cik su pom tak tahu..tak da maksud kot..
nama panggilan cik su kt umah plak sana'~kenaikan tingkat darjat(nama panggilan ade pulak maksud,huhu)
kawan2 kt sekolah panggil su, mek su dan yg terbaru jd cik su plak(budak upsi la ni)..hik3

istana biru tanya suka ke tidak nama SURIANA??
suka dan tak suka..suka sebab nama ni jarang2 jumpa..kalo kt sekolah dulu memang tak da orang lain dah cik su sorang je nama Suriana..Suriani bnyak la....kadang2 elok2 je cik su sebut suriana tapi ade jugak yg g tulis suriani..tak paham..pelik ke suriana ni?? adoi..
yg tak suka pulak sebab nama ni tak da maksud..ckit je tak suka..banyak yg suka..hehe 

sifat2dan habit cik su??
ermm susah ar nak cakap...k la cik su tulis ape yg mak cik su cakap je la..mak cik su cakap yg cik su ni anak yg paling menurut kate...uhuk2..terbatuk cik su..hehe..
tapi bagi cik su pulak cik su ni bukan menurut kate cuma cik su pendiam.so, nampak la cik su ni macam menurut kate, padahal dop pom..hahaha...cik su ni degil..suka simpan sendiri..dan bila sekali meletus macam gunung berapi.. tapi apa pom korang yg kawan dgn cik su nilai la sdiri, cik su ni g mana..kalo baik korang kate baik la..kalo jahat, jahat la...

siap daaa...












11 comments:

'Ainun Qalbi said...

hihihi.. salam perkenalan mek su.. :)..
sama la kita degil ..

PeRmAtA bIrU said...

sue, thanks yer join, sangt2 menghargai... hahhahha...

ok,banner tu kak nilam buat sendiri.. tapi doodle tu ada seorg blogger yg bagi.. aliff ismail.. heheh.. dia ngah wat segmen sekrang.. join la...

huhu.. x per, nama panggilan ada maksud baguslah.. sebab nama nih penting bermakna baik sebab ia satu doa.. kan???

rubi suriana sedap gak apa.. hehehehe...

huhu... bab sifat memang sue nih pendiam dan on jer bila nak buat apa2.. tapi kita belum pernah satu groupkan??? kalau ada kesempatan bleh la kita dok satu group.. than kak nilam akan lebih kenal sue... hahahahaha

ok, sue, terima kasih sangat2 join, hope ramai dapat kenalan blogger lain k..:)

suraiya sofia said...

k.shu~degil itu perlu..hahaha

diam2 ubi berisi la k.nilam..hahaha..
kalo nk wt jahat mne leh ajak orang..cntohnya pongteng kelas..nampak jer turut kate..sebenarnya tak pom..hehe

syura shii said...

membalas kunjungan cik sue:)

1st time nie taw nama suriana. syura pernah dengar nama suriani je. wah, special nie;p

suraiya sofia said...

beza ckit je suriana dgn suriani...tu sebab org selalu je tertukar..bila cik su sebut nama suriana diorang pelik..hehe

aulia suri said...

cik su, td baca entry cik su pun baca suriani..ahaha teruk betol, dah tulis pun boleyh silap baca lg ;Pp

fadh leyanie said...

org yang selalu simpan perasaan ni tak boleh buat dia marah..kalau dah meletup..
habis...:P

suraiya sofia said...

aulia~haha.dah biasa..selalu cm ni...=)

fadh~memang pom..cik su susah nk marah tp kalo marah..abis laaa

PeRmAtA bIrU said...

jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

Zul Fattah said...

salam... terjah sini..

anyway..happy blogging..
already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

ana raisya said...

salam ai..ana dtg nak melawat ..salam kenal dari blog istana biru..:))
selamat hari raya

http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/08/segmenistana-biru-nak-berkenalan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...