-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

19 August 2011

jom countdown





  hari ni dah masuk 19 ramadhan..lagi 11 hari kte semua akan menyambut hari raya..cepatnya dah nak habis puasa pom sob3...start malam ni jom countdown sama2..hik2..sebenarnya cik su tengah countdown untuk balik kampung..lagi 6 hari, bachok i will come back...

harapan tahun ni nak puasa kt rumah tinggal angan-angan je..tetiba akak ajak bantunya berniaga kt bazar ramadhan di sebuah bandar kecil di johor yg bernama MERSING..boleh ler nak tambah baju raya lg tahun  (suh akak pulak sponsor)..kt kampung dah ade 2 pasang..even bila raya, cik su hanya pakai baju raya ni(nk pada hari pertama je..hak3..


seperti biasa juadah utama kami ialah satey..hah memang tak lengkap lau tak de satey..diikuti dengan biskut tunjuk dan jugak kerepek yg berbagai jenis...tapi tak tahu la nak caya ke tak akak cik su ni,katenya nk buat sendiri biskut raya n sekarang pom dh sibuk2 duk cari respi...tapi tak leh pakai sangat last2, biskut tunjuk jgak yg menghiasi meja nanti..hak..kalo nak harapkan cik su buat biskut memang tak ar..awal2 lg dah lingkup...sy pandai makan je..=)

3 comments:

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

aziza esa said...

sedapnye sate tu... hehee :)

sobri yaacob said...

sedap satay...
dpat berbuka pun best :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...