-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

18 October 2011

the animals sound song



video


hari ni aku dah melaksanakan tugasan kursus
 science for young children yang ke-2.
iaitu menyediakan rancangan pengajaran harian
untuk matapelajaran sains kanak-kanak
tapi di ajar kepada  kanak-kanak yg dah tua bangka
dan dah terlebih hyperaktif...hahaha...
alhamdulillah..kira ok ar ngajar tadi
walaupom pada awalnya..ketaq lutut..waaa
DR. pom tak komen banyak mungkin beliau dah tak
sabar nak balik kot..hahaha.

tajuk RPH aku hari ni ialah bunyi haiwan..
so, macam2 bunyi la yang ada kt kelas tadi..
video kt atas tu adalah salah satu bahan yang aku gunakan untuk
 mengajar kanak-kanak hyperaktif..
diorang nih memang suka bab2 menyanyi...hehehe


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...