-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

03 October 2011

idea agak sengal

pagi ni aku nak cter ckit pasal aktiviti semalam..memang idea yg terbaik ar..
tengah aku duk layan cter RASUK...tetiba dapat mesej kt fb dari nur shuhada,
ajak aku g kolumpang..sengal ape kejadahnya nak g kolumpang  kul bape dah ni dan 
memang tak plan pape tiba2 nak g sana..
pada mulanya aku tak mahu..memang agak malas ar..tapi tiba2 cik Marhamah Abu zahar pulak yg mesej..
aku kan bila dah 2 orang pujuk nak pergi sana, cair la jugak..
so pergi je la...kan tak pasal diorang kempunan..hak4..sory u alls..



tempat tu sememang cantik, tapi tahu2 la kan hujung minggu mesti ar ramai orang..si banglars pom ada..well diaorang buat tempat ni cam umah diorang...semuanya tak berbaju...




so, kteorang yg innocent ni, cari la tempat agak jauh dari diorang, jauh dari pencemaran mata...walaupom air kt sini agak laju dan berbatu...letak je kaki, meremang bulu roma...sejuk!!




ku sangka pak cik ni kail batu, rupa-rupanya ikan...hak3 
walaupom air laju gler..pak cik ni dapat jugak sekor ikan..uish agak besar la jugak...ikan ape tak tahu




ni la Marhamah Abu Zahar..sekarang dia ngah tunggu bila la turn dia nak kawin...sebab.....



tadaaa tiba2 pasangan pengantin ni datang bergambar kt sini...aku betol2 duk bawah diorang, so masa camera man tu nak tangkap gambar aku pom snap sekali..




semoga anda berbahagia..dunia akhirat...

plan yg tak dijangka jadi kenyataan...


3 comments:

shida said...

blogwalking kat sapa2 yg update pepagi nie
apa nama tmpat nie?cam best jer...ho3~~`

suraiya sofia said...

nma tempat ni kolumpang..

suraiya sofia said...

sory kalumpang...memang cantik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...