-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

07 October 2011

kalo tak mencuba mesti tak tahu

first time handle murid darjah 1...siyesly susah beb...macam2 ragam..macam2 karenah..semalam aku bersama 4 org lg member bantu lecture buat kajian kat murid darjah satu sekolah kebangsaan proton city buat teater membaca...memang tak terlayan ar..aku pulak tak pernah handle budak ramai2...bayangkan kelas diorang 37 org dan hampir keseluruhannya lelaki..8 org je pompuan...yg pompuan ok ar senyap ckit..tapi lelaki...rasa nak pengsan.grrrrr...nasib baik kami ber5 dan diorang pulak dibahagi dalam kumpulan...tapi tetap tak terlayan....

gambar hiasan
yang paling kelakar bila sorang murid tu cakap...  cikgu sharp..sharp...
member aku pulak...sharp??? dah siap ke???,...
murid: tak  sharp..sharp..
murid lain: sharpener la
kteorang masa tu dah tak terlayan sana pnggil cikgu sini panggil cikgu..so, bila sorang duk ckp sharp2..memang garu kepala ar...last2 kami gelak..adoi..bila ingat balik memang kelakar..budak2 ni bila b'cakap memang pandai..pandai nak kelentong cikgu..



hari tu diorang ada latihan kecemasan kebakaran...
diorang dah berkumpul selepas berjaya menyelamatkan diri masing2

dengat betol apa pak cik bomba tu cakap!!!
kami pulak tak dapat nak terusan aktiviti seterusnya, so kami pom balik dulu...insyaAllah lagi dua minggu kami datang lg kt sekolah ni...minggu depan diorang dah exam..gud luck anak2..gulp2 clap.. adik2 ar..aku muda lg kot...hahahaa
                                                                                                                 
                                                             

1 comment:

adibah bakri said...

cikgu.......nak sharp...nak sharp...hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...