-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

23 October 2011

bila che moq mula blogging...

che moq ni salah sorang geng pengembara bermula..ok tipu..
member aku antara yg tersayang la(ye ke??) haha
bila kawan nga che moq ni..aku rasa cam bebas je nak tibai ape pom..
sebab dia ni sorang yg slumber badak+brutal je..
apa yg dia nak cakap memang dia terus terang ar...owg kate strik to da point..
kadang2 sentap jugak ar nga ayat power yg dia muntahkan..
dan siyesly gelagat n perangai dia boleh buat owg ketawa..
yg stress pom boleh b'tambah stress ok sebab dia agak loyar buruk..(moq jgn marah haha)

tapi che moq ni agak garang la..
so kalo tengok mood dia tak ok baik ko duk jauh2
tu pom kalo rasa tak nak kene sembur la..
owg kate jangan jolok sarang tebuan..hahaha
tapi aku main bantai je..memang tak paham2 betol
lepas kene sembur baru insaf haha..
(thats my weak tak dpt bezakn mood dia ok ke tak)
sebab aku kan suka hepy ending

che moq gak sorang yg kreatif, dan siyesly kalo dia mula blogging dan kene pada caranya...
dia boleh jadi antara blogger yg femes..cam zackzukhairi(realiti konspirasi)
dalam lawak ada mesej yg dia sampaikan....
belum habis bace post che moq, aku dah gelak guling2..kelakar..
ok che moq baru b'jinak-jinak nk menulis kt blog
sila2 jengah blog che moq
aku dan kasut ~blog che moq

dan yg paling best..dia pandai masak...
uiks memang untung la sape jd laki dia..
kalo dia setuju aku nak rekomen kan abang aku kt dia
(bukan laki dia je untung adik ipar pom tumpang skaki)...hahaha




2 comments:

moq(theblackshoes) said...

cik sue............bongek.... ley lak tulis pasal haku...aishhh budak nih..

Ct Aja said...

wuhuuuuuuuuuu kecian........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...