-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

02 October 2011

segmen kritikan dan pandangan pada blog Alif Ismail

 


nk join klic kt banner tu
kali ni aku di jemput oleh tuan punyer segmen untuk menjoinkan diri...baru hari saya nak update blog..so kte mulakan dengan segmen dari alif...ni kali kedua aku join segmen alif...segmen kali ni alif jemput kte kritik dia punyer umah...so ape lagi hentam sama dia..

walaupom kritik mengkritik ni aku tak pandai sangat...tapi aku cuba ar kan...kot2 dapat lagi doodle comey dari adik Alif Ismail...pandangan aku pada blog Alif ni...simple dan kemas...tak da la serabut serabai dengan widget2..berbanding sesetengah blog lain...macam2 widget ada(macam blog aku ar..tu pom aku dah buang separuh) bila bukak blog Alif laju je(bagi internet kt tempat aku yg macam kura2 ni kira laju ar) tapikan mana shout box?? kenapa buang??? hehe

aku suka blog Alif sebab doodle mata bulat tu...dan doodle2 yg Alif buat memang cute la weh!!!..haha..pastu blog Alif gak ada buat tutorial photoshop..memang membantu blogger macam aku yg buta IT..lagi pom tutorial Alif senang nak faham...dia tunjuk satu2..harap2 Alif selalu dapat  update tutorial photoshop..
ni la doodle yg Alif buat..comey kan??

cumanya background blog alif ni bagi la ceria ckit...kaler hitam + kelabu membuatkan blog alif jadi suram dan kelam...kalo hitam putih lagi lawa rasanya...sebenarnya kalo warna ceria lagi ok..sebab budak2 zaman sekarang mudah tertarik dengan warna2 ceria(suka ati je bagi gelaran budak2)..so lagi ada mood nak membaca n menyemak kt blog alif...hehe

emmm ape lg ek??? rasanya dah tak da kot nak komen...nanti komen banyak2 kan jadi lain pulak..aku ni bukan pandai sangat nak susun ayat..ni pom dah jenuh aku cuba susun ayat(bm fail la)




                                                                                                                                 

3 comments:

alif ismail said...

salam suraiya...!!!!

thanks join ye...

terima kasih atas segala ulasan anda... nantikan kemunculan entry ni di blog alif ye...

jgn lupa jemput kawan2 lain join tau..!! hehehe..

Ahmad Haziq Azlan said...

hhmmm......orang ganu ke ni....

alif ismail said...

salam cik suraya!!!

entry cik telah direviewed di sini...

terima kasih ye!!!!


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/review-blog-alif-ismail-simple-dan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...