-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

14 March 2011

finally..





akhirnya...
setelah 2 minggu bertungkus lumus berhempas pulas bersekang mata menyiapkan esemen.....akhirnya aku dapat menyiapkan petang ni..semuanya gara2 esok dah nak kene hantar...muahahaa...


teruk giler...tapi dah kira ok la ni..sempat jugak siapkan sebelum submit...hahaha...adoii...sahabat2 dan sahibah2 sekalian jangan tiru macam saya ya...hancur korang...hahaha....


engatkan dah delete fb kerja makin cepat tapi hampeh same je...ahaha..lepas ni nak kene delete blog plak ke??
no wei,no wei....i luve my blog....hehehe....


pagi tadi test math aku main tibai je...punyer la susah soalan..tapi sempat membuat lecture aku konfius,...hahaahaha padahal aku yang salah tengok soalan..tak pasal2 dapat markah free kt soalan tu bila lecture aku tunjuk kesalahan aku...hahaha...test lam kelas boleh la wt cam tu. co try lam dewan exam..hantar kertas kosong la jawabnya...erkkk


dah rasa lega ckit bila esemen dah makin berkurang, sekarang nih tinggal esemen berkumpulan je..wonderpet..wonderpet..bila bekerjasama semua jadi mudah..hehehehe..kalu semua bagi kerjasama esemen kumpulan cepat je siap..yg lama bila semua wt hal masing2..bila nak hantar baru kalut nak buat...so, ayuh semua bekerjasama menyiapkan esemen...
okay la cao dlu...penatnya ari ni..bangun pukul 4 pagi nak study math..lepas tu terus tak tidur sampai sekarang nak siapkan esemen....alhamdulillah malam ni boleh tidur awal..hehe..

5 comments:

'Ainun Qalbi said...

i like keja2 last minute ni.. ahahahaha

bunga said...

haha..bunga gak xciap g..

AL-QASSAM said...

delete facebook.. delete ke deactive.. huhu..

Insan Bernama Kekasih said...

erm lg pun fb dh lambat r sekarang...blog ok jer..:-)

suraiya sofia said...

ainun qalbi~ ..keje last minute yg t'baik tu..haha

bunga~nt nk hantar konform siap..hehe

al-qassam~hrmmm dah delete terus..kalu deactive nt nk bukak balik..

insan bernama kekasih~hrmmm betol2..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...