-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

06 March 2011

khabar gembira dari jauh..

erk...gembira + terkejut...

aku nak cter tentang terkejut dulu ya..chegini cternya...pada suatu tahun yg lepas2...huk3...aku ada sorang member...nak kate rapat...emmmm tak da la rapat sangat...tapi okay la best jugak kawan dgn dia...mula2 kenal dengan dia nih time form one,satu dorm...katil aku dengan dia pisah satu katil je...erk..apa aku nak cter sebenarnya nih...hahahaha...kira intro la nih ya...

aku dah lame giler tak jumpa minah nih..kali terakhir masa form 3, form 4 dia dah pindah sekolah....jumpa balik dekat FB (sebelum delete fb)..kteorang pom chat gtu2 je...so tak da la tahu sangat psal minah ni..yang terkejutnya,...tup2 dia dah kawin tahun lepas...alahai mudanya...tu pom aku dengar dari member aku yg lain a.k.a ghah (member aku ni pom tak confirm juga)..aku pom tak tahu dari mana dia dapat gosip nih..hahaha..opss bukan gosip tp berita baik, orang bina masjid..hehehe ...adoi minah ni makan nasik minyak diam2......"bad girl"..korang2 jngan wat chengini ya...

tiba..tet..tet..dapat 1 mesej dari member aku a.k.a ghah nih.....

ghah
06-03-2011 8.04 pm
su btl la mai dh kwin...tgok dlm fb, dia baru dpt ank..skrng ni dlm pntang..dia pn extend sem..huhuhu

begini la bunyi mesejnya...adoi la ghah cepat betol dia dapat berita...opss lupa fb kn ade...mcm2 ada kt fb ya..yg tak tahanya...baru sekarang dia dapat terima kenyataan mai a.k.a maisarah tu dah kawin...hahahaa

okay la aku pom tumpang gembira dengar yg dia dah dapat baby walaupom umur kami baru 21 tahun..rezeki dia...erk..excited sebenarnya dengar dia dh dapat baby...hehehe

to~mai a.k.a maisarah aku doa semoga ko bahagia bersama suami dan anak...didiklah anak anugerah Allah dengan sepatutnya...

p/s:erk..kepada sahabat2 sekalian...mungkin aku akan hold dulu update entry baru...adoii banyak betol esemen nk kene siapkan...don't miss me ya...hahaha..perasan je..



6 comments:

bunga said...

xpe2..bunga tunggu..

dina darwina said...

Hehehe..dh jodoh die cik sue..cik sue bile ag??

suraiya sofia said...

bunga~tima kasih
dina~erk susahnya soalan dina nih, soalan SPM xsusah cm ni...hahaha

Qurratul 'Ain said...

hikhikhik....haaa,jawab9...
susah dari soklan SPM yer??...

Qurratul 'Ain said...

hik9...haa,jawab9...jgn x jawab...
susah dari soklan SPM yer....

SURIANA MOHD RAZALI said...

haha..ye la husna..spm jwpn ade dlm buku..soalan dina xde lam buku..nk cari kt ne xtau...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...