-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

09 December 2010

nothing to say~~

aku xtau nak tulis ape...tapi malam ni rasa bosan je...duk kt luar umah pom best gk,,,.emmm..mmg best pom..dihembus dgn angin sepoi2 bahasa dan kadang2 agak kuat...tenangnya dialun dgn muzik dari cengkerik dan ungas..rase mcm duk dalam hutan pom ade gk tapi lagi rase mcm duk tepi pantai..hehe..dpt dgr ombak mehempas pantai dari umah aku...mesti best dpt pergi pantai malam2 ni..xde ke sape2 nak teman aku???? hohoho 

malam ni xde sebiji bintang..bulan pom malu nk keluar...nak hujan agaknya....semalam dah hujan shari suntuk walaupom xbape nk lebat..dan hari ni redup dan mendung sepanjang hari..semendung hatiku...aku kehilangan lg...semalam  sekor lg kucing pelihara kami mati

aku dah agak yg dia akan pergi...2,3 ari ni dia senyap je, makan pom xlalu..padahal sbelum ni dia asyik makan dan tdor je...xtau sakit ape..tapi smalam dia sesak nafas..kesian aku tgk dia sukar nak bernafas..dan akhirnya aku  jumpe dia dah mati...frieskies dia ade banyak lg..aku sunyi tanpa dia...:-(

tapi anak kambing yg baru b'usia 16 ari jd penganti....hehe comey betol..yg ni betol2 lain dr yg lain..dia xtakut dgn kami malah dia yg dtg bermain dgn kami...sampaikan mak dia asyik mengembekk je panggil dia...hahaha....hairan biasanya aku yg kejar anak kambing kalau nk main n yg confirmnya aku mngalah xleh nak tangkap....tapi yg ni sekor dtg main dgn aku...aku suka buli dia..suka tarik telinga dia..hahahahaha

kecik2 mmg la comey nanti dah besar xcomey dh tambah dgn bau dia..huh wangi....sbenarnya kat umah aku ni ade berjenis2 binatang pelihara..kucing,ayam, burung, kambing, lembu pom ade...cuma lembu tu mmg aku xbuat main la...ayat xleh blaaa abg ipar aku: mek ni pero lembu gemuk, pero kucing gemuk, pero kambing gemuk2..pero anok pom gemuk jgk...hahahaha

siot betol..tapi part pero anak gemuk tu, aku xt'masuk ya...abg ipar tuju khas buat isteri dia yg t'cinta..hak3 jnge marah ya sis!!!!

org kate xelok duk luar umah malam2 betol ke???? ok2 nak masuk umah dah...nak tengok cter hantu..saka jentayu!!!! hihihi

daaaaaaa






2 comments:

Anonymous said...

Pretty nice post. Aku hanya tersandung pada blog Anda dan ingin mengatakan bahwa saya telah benar-benar menikmati browsing posting blog Anda. Dalam hal apapun saya akan berlangganan feed Anda dan saya harap Anda menulis lagi segera!

Qurratul Ain said...

assalamualaikum...sedih sngt2 baca post sue 2...teringat kat meow yg usna bela dl pun dah mati jgk..mcm 2 la...n tertarik juga dekat anak kambing 2..hiiii penah juga dukung anak kmbing...hiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...