-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

21 February 2011

hang out wif wanis, jiehah n nuyu

alhamdulillah sampai KL dalam pukul 10, tiba2 wanis mesej yg dia ade keje n dalam pukul 12 baru dia keluar dengan nuyu...so kami ade 2 jam sebelum depa datang...apa lagi merayap ar...mula 2 aku gurau je nak g KLCC..tapi jiehah betol2 ajak aku g sana..alang2 dah sampai pergi je la..


sebab kami hanya ber2, so ko ambik picture aku lepas tu aku picture ko plak..hahaha


time ni aku gelak sakan bila sorang mat salleh suh jiehah ambik picture dia...bukan main mat salleh tu puji jiehah..nice2 i like how u take my picture..(bi aku tunggang langgang)..hahahaa kelakar giler..jiehah plak dah menggeletar masa ambik picture dia..boleh plak dia kate cantik...sebenar camera dia tu yg cantik..getar pom nampak cantik jgak~ayat jiehah..hahaha


jap2 hp aku dapat wat timer la...hahaha..
ni picture kteorg ambk tanpa bantuan sape2..


ni pom sama..sebenarnya malu nak suh orang tolong ambik kan..
macam ni pom jadi la..


wei2 ade taman permainan la...jom3..aku yg terlebih excited..kalah kanak2..almaklum la..masa kecik dulu mana ada semua nih...lepas panjat yg ni main gelonsor plak..lepas tu panjat apa kebenda ntah...semua nak naik..nasib baik yg monkey rate tu jauh ckit..kalu tak memang aku panjat ar...ahahhaa

wei senyum2...penat nak senyum..tunggu timer tu..hahaha


akhirnya dapat gak snap picture menara KLCC duk belakang...hahaha..sebelum ni gelap sebab cahaya..lupa hp dpt adjust..tuan sndiri pom lupa..jiehah yg buat...banyak giler kami snap picture kt KLCC sdar2..aih bateri aku dah tnggal ciput ckit lagi nak merah dah...save2 lepas ni nk snap dengan wanis n nuyu lak..tapi sempat lagi snap sekeping 2...hahaha..giler b'gambar..dalam pukul 12 kami gerak ke masjid jamek..sbelum sesat jap dalam bangunan KLCC, tak tahu jalan nak pergi terus ke monorail...2, 3 lalu tmpat sama..lepas tu dari masjid jamek ke bandaraya..sampai sane dalam 12.30..si puteri 2 orang tu belum sampai..so kteorang ronda2 la kot2 ade berkenan, tap hampeh..mahal2 kot..sale dah habis la...



akhirnya tiba la 2 orang puteri nih..bukan main bising bila jumpa dengan diorang nih....waaaa..i miss both of them a lot..lepas tu kami ke food court makan2 kat ctu betol2 depan tempat ada water fall..best..macam2 la kteorang borak..bila isu bola timbul aku, nuyu n wanis je yg minat bola..lagi kalu red warrior(team kelantan) yg main..khairul fahmi,..minat giler..jiehah senyap je..sebabnya dia tak kenal sorang pom pasukan kelantan..tak minat..dengan spontannya..time nak nyakat nuyu..jie~senang je,,mg tengok nuyu dalam rupa laki..macam tu la khairul fahmi..hahahah..mata sepet nuyu tu jadi aset untuk aku mnyakat dia..ngek...haha
nuyu~so mesti aku terer main bola.. 
aku~eh tak boleh2..kalah la kelantan kalu pong2 boy bleh la...hahaha
part aku mnyakat nuyu dah habis...tiba part nuyu sakat aku plak..bila aku disamakan dgn kanak2..
yela2 i kan tak cukup inci...ok yu..kte dah 0-0..hahaha

gelak sakan kami hari tu..aku berape kali nak tersedak...adeiii

DR.Raihan Awanis,.cantik kan..snap picture bnyak lepas ni tak tahu jumpe bila lagi..

on da way g TS(times square)..nak g main bowling..bateri hp dah putih tunggu masa nak off.. 
picture terakhir yg sempat aku snap..time main bowling memang kelakar giler ar...aku dapat 2 kali strike..bola yg masuk longkang tak yah cakap ar,,,tak terkira...hahaha..part paling memalukan bila..bola aku terjatuh golek ke belakang(aku guna bola paling ringan dah, tak tahu nape boleh terlepas lagi)..wei2 sejak bila pin duk belakang pulak..malu beb..jiran sebelah yg nampak gelak kat aku...wei..dah ar malu...hahaha
tapi tak lama kmudia..jiehah plak yg terlepas bola..sama cam aku..tu la gelak kt orang lg..kan dah kene..hahaha
keputusan nya 
nuyu~109
wanis~80
aku~70
jiehah~58
jie, tak menang tak pe asal ada gaya...hahahhaa..memang cantik ar gaya jiehah gelek bola..

lepas main kteorang pusing2 TS..wanis nak cari kasut...ntah berapa butir kdai kami masuk..tak da yg berkenan..kalu ada, tak saiz pulak..aihh..

dalam kul 7 kami berpecah..haluan tak sama..wink3 rasa tak nak berpisah je dengan diorang...part sedih bila kami naik monorail beza..wanis n nuyu sebelah sane kteorg sebelah sini..

p/s: InsyaAllah, jika umur panjang kita jumpa lagi...sayonara..=)

7 comments:

umie_maliza said...

bestnyer korg..huhuhu...

rasa windu lak kat kwn2...hehe

Zura said...

nk join gak..hehehe

suraiya sofia said...

jngan jeles ye korang..hehehe..nty kte wt renion bsar-bsaran ya...hhehe

Anonymous said...

suuuuuuuuuuuu~~ hihihi. masok jgk dlm blog su. hhihi su promote2~~ hahaha

maliza n jura :: duk mano loni?jom tubik jupo sekali.. :)

_WANIS_

suraiya sofia said...

wanis~mesti la..best sgt ari 2..maliza duk utm skudai..
jurah plak duk maktab, xengat maktab mne...

umie_maliza said...

duk jauh2 blake.. susah nk jumpa la..hhehe..
t blik Qlate dlu.. bru leh wat reunion besar-besaran..=p

suraiya sofia said...

bleh2...insyaAllah umor pnjang jumpe lg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...