-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

20 February 2011

cuti hujung minggu

meneruskan rancangan yg tak kesampaian...kali ni kami rancang nak g KL esok pagi...semalam dah kalut msg member2 yg belajar area KL..tp yg dpt prgi 2,3 org je..InsyaAllah..esok kalau tak da halangan dapat jumpe kawan lama...rindu gler kat dia...mula2 plan nak date dengan nuyu, ghah je..tiba2 t'engat si dia pom study UM jga...so ape lagi terus msg..
sape si Dia tu??? Haaaaaaa dia lah best friend masa sekolah menengah lu..lepas form 3 dia pindah sekolah...last aku jumper dia lepas exam SPM..lepas tu terus tak jumpa da...

nama dia??/ nama dia sangat cantik secantik tuannya...Raihan Awanis...sekali tengok macam minah arab, hidung mancung, putih, bulu mate lentik, anak mata warna coklat...serba serbi cantik la...lamenya tak jumpa wanis..miss her la..wanis ni student medik kat UM.hebat kan...memang cita2 dia nak jadi doktor...sekarang dah hampir tercapai..Dr. Raihan Awanis...aku pom nak juga jd DR. tp bukan dr. kt rumah orang sakit tu...tapi dr. yg dpt phd(perasaan hasad dengki) hhahaha...

opss gurau je...memang cita2 aku nak sambung study sampai dapat phd..bukan perasaan hasad dengki tapi betol2 ph.D(doctor of philosophy)..tak tipu ni...kui3..insyaAllah selagi hayat dikandung badan..belajar selagi mampu..ape pepatah arab kate tu.."belajar la dari buaian hingga ke liang lahad"..betol kot..lupa dah lame tnggal bahasa arab..

p/s: semoga esok tercapai hajat nak jumpa wanis, nuyu dan wahidah walaupun wahidah masih tak confirm datang ke x...cz td dalam msg dia ade keje..projek esemen la kot...

2 comments:

bunga said...

semoga cita-cita tercapai..insyAllah..

suraiya sofia said...

insyaAllah...amin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...