-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

22 February 2011

kenapa delete fb???


perkara pertama yg ditanya  bila aku jumpe nuyu n wanis ialah..kenapa delete fb??? adoiii...susah aku nak explain kt diorang, so aku jawab suka2...hehee...lepas tu mula la diorang serkap jarang, ada laki ngorat lam fb la, itu la, ini la...haihhh malangnya tak da 1 pom serkap diorang mengena...hahhaha


meh nak cter...aku delete fb memang tak da kaitan dengan sape2..suka rela, tanpa sedikit paksaan...mungkin agak drastik kot aku delete fb nih, tanpa warning langsung, ..memang dah lame nak delete cuma take ur time..beransur-ansur...mybe masa tu niat untuk aku delete memang dah membuak-buak, so sebelum turun semula, lebih baik aku delete terus...sory la kawan2 aku tak sempat nak cakap2 ape...sbenar aku nak add korang punyer YM..tapi masa tu tak terfikir plak, lepas dah delete baru terperasan....sory geng...ada umur panjang jumpe lagi ya...ikut hati memang la berat nak delete fb dengan kawan2 ramai dari sekolah rendah sampai la sekarang+demgam kawan bru kenal kt fb...hrmmmm...


bila aku fikir balik kan..fb ni banyak benda tak baik..kadang2 tersebar bnda yg tak patut disebarkan...kadang2 sebagai tempat bergaduh, bercinta apa ntah lagi,,..status bukan main..ko la pujaan hatiku...bila putus pergi mampus la ko(sory kasar skit)..kt entry sebelum ni aku ada citer kan pasal 1 page kt fb..kalu tak clap aku, nama page tu i love to be muslim(sory kalo clap, sebab dah lama) aku bukak la page ni..kt dalam 2 macam2 ada,...bukan i love to be muslim tapi, tempat untuk menghina Rasulullah, Al-quran..macam2 lagi la...bila tengok yg like page nih, ada yg terdiri dari friends kite sndiri..mybe diorang tak sedar apa yg diorang like, bila tengok je nama i love to be muslim terus like, tapi tak tahu apa kandungannya..alhamdulillah aku tak sempat likes...


so, korang fikir la sndiri kenapa aku delete fb...fb ni bagus bila nak berhubung nga family la..nak beli kredit tak mampu, so ada fb boleh la chating dengan akak...huhuhu


p/s: kalo aku tak suka some1 kt FB tu aku terus delete dia sorang je...tak da nya nak terus delete FB...peace no war..

2 comments:

bunga said...

sama la..taoi bunga xaktif sangat jer..niat nak delete..tapi xpernah jadi..ahha..

suraiya sofia said...

hahhaa...teruskan niat insyaAllah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...