-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

07 April 2011

crazy little thing called love (aka first love)


semalam aku habis kan masa tengok citer nih.."crazy thing called love aka first love...made in thailand..hehe
sempat lagi tak ingat nak exam...hrmm sebenarnya aku ambik citer dari member dah 2 hari(eleh baru 2 hari buka setahun) tapi sebab kesuntukan masa nk langsaikan segala hutang esemen n kuiz matematik perniagaan..aku just simpan je la..
then semalam semua esemen dah submit baru aku tengok...huwaaa..
memang best la..

sweet..

citer ni bukan saja pasal cinta tapi ada diselitkan dengan tali persahabatan..
tak rugi korang tengok...deng nangis kot semalam tengok citer nih...(nampak je deng ni cool tp bila part touching meleleh kot, bak kate temang deng la..muka je nampak brutal tapi dlm hati ada taman..masa matrik pula, deng pernah dipanggil muka tak da perasaan..agak melampau ar...)hahaha
part sedih bila heroin luah perasaan kt hero tapi sebab hero nih dah janji dengan dia punyer kawan tak nak couple dengan heroin, so dia cakap yg dia dah couple dengan orang lain, tapi sebenarnya si hero nih dah lame suker kt si heroin dan masa si heroin ada konflik dengan best friends dia...sob3...sedih2..

tapi memang sweet giler ar citer nih..hahahaha cinta budak sekolah..hrmm sesape yg ada pengalaman minat kt someone masa sekolah mesti suka..kelakar pom ada...hehehe
owh ye..kalu nak tahu ending kene la tengok sdiri...hehe...comey..

6 comments:

Ain Afifi Abdul Kadir said...

memang best pon...ain bnyak kali tgk...bnyak kali jugak nangis....hihihihi...

'Ainun Qalbi said...

nk citer tu..cm best jee

bunga said...

best yek..kena beli ni..tapi kena tunggu pas final..ehhe..

suraiya sofia said...

ain: a'ah..hehehe

ainun qalbi: memang best..ore ambik nga che da..hehhe

bunga: tengok kt utube je..memang best..

AL-QASSAM said...

Time sekolah crita lama.. entah kemana dah pergi idola yang ambe suka. dah kawin kot..huhu

suraiya sofia said...

al-qassam~crita lama tu la yg msih dkenang2 sapa lani..hrmm cri la mne tahu tak kawin lg n kot2 ade jodoh..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...