-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

05 April 2011

kerinduan kami semua

assalamualaikum....

bangun2 udah ler tidor nya..
memandangkan aku tengah free lani, meh nak citer...hehehehe..
hrmmm ape cer nga mysis yg kami rindu sangat2??? tapi aku tak rindu dah biasa dengan perangainya
semalam awal2 lagi aku dah surrender..ngatok der..malas nak tunggu..bila aku bukak lappy xdapat connect internet langsung, so aku malas nak buang masa...katil pom dah memanggil...apa lagi tutup lampu n say2 good bye je la...


ni la mysis tempat deng n teman2 deng add kursus..

then, aku bangun tdi dah pukul 4.15...on my lovely lappy yg banyak giler berjasa kt aku.terus masuk mysis...hehehehee.. laju jer..tak tahu la kalo semua orang dah tidor aku je baru terkial-kial nak masuk...maka jadilah begini...hanya dapat add subjek major dan edu je...minor dah penuh....so, nak salah kan siapa???
 salah kt diri sendiri la sapa suh ngko p tidor..sob3

tp xper bukan aku sorang je tak dapat add..
hrmm berdasarkan komen2 yg aku bace kt GGM..
c'da pom tak dapat add jugak..
cool beb..psni p fakulti..hehehe..

lepas 2 duk chating nga cik shuhada, tiba2 je perut nih mendendangkan irama keroncong..pandai betol, belajar kat mane la nih..hrmmm nak makan apa ek pagi2 nih..
tekak xleh nak terima tapi perut nih..aishhh..xleh nak cakap..

hrmm ork la gua cau dulu nak selongkar almari mnyimpan stok makanan..nak cari apa yg boleh di makan..
lepas tu nak study ckit..hehehe
daaaaa



3 comments:

'Ainun Qalbi said...

ayok.. chat ngn saya menyebabkan anda lapar.. ha8.. bagus betol..

bunga said...

tido lagi baik..ehhee..

suraiya sofia said...

ainun qalbi: dop la..perut nih hk lapar..hahaa

bunga: memang pom..sebab 2 awal2 dah tido..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...