-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

03 April 2011

sehelai sepinggan...



sob3...sedih..semalam aku keluar  g tengok teater musical of word..hehehe best2..cuma yang tak bestnnya bila balik umah...bilik aku terkunci n lebih menyedihkan aku terlupa bawak kunci...waaa...dengan mata yang dah layu tunggu masa nak pejam..aku call my roomate.a.k.a .kak lela..dia dah semester 6 memang buzy la dengan projek akhirnya..hrmm budak seni memang banyak kerja, so bnyak masa dia habiskan kt studio...bila call tu, aku ingat dia nak balik la...aku pom tunggu ar, nasib baik sebelum aku keluar lappy aku duk kat luar malas nak bawak masuk bilik (kt lam bilik internet slow giler, so aku on9 kt ruang tamu)

tunggu punyer tunggu, tiba2 kak lela call...cakap yg semua beg n kunci2 motor dan bilik tertinggal lam studio n studio dah dikunci..waaaaaaaaaa...rasa nak pengsan..hak3..ooberr betol la...aku pom try la beberpa altenatif nak bukak pintu..
1.
tendang pintu..
sah2 la tak terbuka...buat sakit je...hahaha

2
guna pisau nak cungkil pintu..
tak da kesan langsung..

3
guna garfu..konon-kononya pencuri profesional la nih..
tapi fail, xsempat bukak dah kene tangkap agaknya..

4.
redha je la tunggu esok baru boleh masuk..

so, semalam aku tumpang tidur bilik member aku...tinggal la aku sehelai sepinggan + sebiji laptop lani....lepas solat isyak terus padam..huwaaa memang lani, aku dah tak leh jaga sampai lewat malam, dah terbiasa tidur awal n bangun awal... 


2 comments:

bunga said...

hha..bunga lak susah nak tido awal..lau tul2 ngntuk baru la tido..

suraiya sofia said...

dulu pom xleh tdor awal gk...lepas tu pksa diri tidur awal..lame2 dh jd biasa..kdg2 kol 10 pom dh ngatuk...tp insyaAllah bngun awal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...