-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

21 April 2011

ya Allah, cuainya aku....

memang blurr ah aku hari ni..apa yg aku rancang semuanya clap...adoi
apa yg aku rancang??? 
hrmm tak rancang sangat cuma aku ingatkan hari ni exam sebelah petang,
 padahal selalu je aku duk belek slip exam, 
boleh jugak tertukar dengan paper esok exam sebelah petang..
so, bangun pagi tadi memang releks giler...study sambil update blog, 
sambil bersahur..yang peliknya aku tergerak hati pulak 
nak mandi dulu sebelum solat subuh..pelik kan??

sebelum ni jangan harap nak mandi pagi hari dikala air sejuk cam aisss..
 kalo kelas tak mula pukul 8 or exam sebelah pagi...
lepas solat semua..sambung bace sambil update blog ceritakamiber9...

seronok je..then, member aku satu rumah satu kos bangun, terus mandi.
aik pelik nih...awal pula leha mandi biasanya
 kalo tak da exam mesti mandi lewat,
ke aku salah tengok jadual nih(cakap lam hati je la)
so, aku pom p la tengok jadual..
ya Allah, exam pukul 9 la...
huh mula la aku kalot..baju tak iron lagi..
memang nerbes ar....ketaq lutut daa laaa...
jadinya iron baju pom ala kadar..uiks boleh nampak kedut..haha
walaupom masa tu baru pukul 7..
tapi aku tak tahu nape jadi nerbes sangat..

pukul 8.15 aku turun tunggu bas dengan member2 aku,
tapi nerbes nih memang tak hilang..trauma lagi kot..
kecuaian dan penyakit nyanyuk aku tak habis takat tu..
siap je jawab exam..paper objektif
 soalan memang senang tapi jawapannya semua betol
cuma pada soalan tu di tambah dengan paling utama,
 paling penting ataupun paling betol..
so memang..terkedu, terkezut, terbongkang, nasib baik tak tertidur je..
mak aihhh sakit mata bace jawapannya..
dalam nota tak da pula paling utama bagai..
hrmmmm..(patut la puan bagi carry markh tinggi,soalan exam memang susah)

kalo aku tunggu pom, memang jawapan tak berubah gak, 
 jadi aku ambik keputusan keluaq awal..
sini ar penyakit nyanyukku terselah.
.boleh pulak terlupa ambik kad matrik n slip exam 
tapi sempat patah balik ambik kad matrik je slip exam tak ambik,
coz masa aku tengah jalan nak keluaq tu aku engatkan kad matrik je, 
so masa patah balik ambik kad matrik je laaa...
.adoiii ade jugak orang macam ni yaa...(mesti makan semut banyak sangat)
nerbess punya pasal kot...hahahaa...alasan semata-mata..

4 comments:

AL-QASSAM said...

Teruk sangat... kena jumpa doktor pakar nie..

suraiya sofia said...

ye kot..haha

'Ainun Qalbi said...

:)...
nasib baik kul 7.. kalau masa tu dh kul 9? apa crita???.. aiii.. bahaya3...

suraiya sofia said...

hahaha...kalo kul 9 exam kt umah depan nota la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...