-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

13 January 2011

~::cara mudah untuk komen::~

dear friends...entry nih aku tuju kt sape2 yg belum tahu je...
bila aku merayap kt blog geng2 blogger aku kan..
aku terperasan la..
bila aku nak bagi komen kt diorang punyer post tu agak susah cz..
nak kene tunggu loading dan kalau
line internet kt tmpat aku yg cam kura2 nih
puas la menunggu..

aku nak bagi tips kt korang..
cara mudah untuk senangkan member korang dpt tinggalkan komen..

mula2
 korang pergi kat setting 
lepas tu tekan dekat comments
mcm pic kt bawah nih..


lepas tu pergi bawah..

jumpe yg ni pulak..
comment form placement
korang pilih la yg pop-up window

lepas tu jangan lupa save setting pula...
dah selesai..senangkan....

bila korang guna pop-up window ni..
para blogger senang nak tinggalkan komen tanpa tunggu loading yg lama..
sebab ia kluar kt window lain tanpa tnggu loading full post..
selamat mencuba...




4 comments:

'Ainun Qalbi said...

hihi.. org sngaja x bg comment.. ha8

suraiya sofia said...

aish..nk kene ni..ha3

odah + one = odahone said...

yup btul tu...kalo tnet laju xpe gak bleh tgu tp kalo lmbp trus ilang idea nk bg kmen...lg satu verified word pn disable gk annoying nk baca huruf yg snget2 tu...

LOVE LETTER FROM 8 YEARS OLD BOY
BERCINTA ITU MACAM ORANG TUNGGU BAS

suraiya sofia said...

betul...mnyusahkan je verified word tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...