-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

29 January 2011

yahuuu balik kg...

dah sebulan duk cini rasa cam lama sangat..
malam ni dah balik kampong yeeeeeeeeeee~~
sape yg nak raya ni??
hehehe 

orang lain yg raya aku pulak yg excited nak balik kampong..
aiyooo rindu la sama family, sama anak kambing, lembu, burung,
 kucing kt umah..walau pom kat umah aku dah tak da kucing lagi..sob3..

tapi sedikit kecewa la, aku masih di sini sebab my lect cakap hari ni ada 
kelas lagi..baik hatinya aku menunggu nak g kelas, biasanya pontem je 
semalam sepatutnya dah blaa awal2..aish....
tak pe at least kat sini aku boleh layan 
cter korea..muahaaa..seharian tengok cter korea on9..
dah berape bnyak ntah my luppy menternak virus..

boring lol duk cini tak buat ape2..
esemen ade tapi malas!!! hehhehe..
kembali story asal,..pagi tadi aku g la kelas..
sampai je boleh bilang bape orang yg datang, adeiii..
sodih deng depa semua dah sampai umah 
aku n beberape org je yg lurus bendul menunggu nak g kelas..sob3
lepas tu my lect datang..he said ni je yg datang dari 80 lebih..huhuhu...
then he call akedemik n akedemik said mereka dah isytihar cuti hari ni lagi..
waaaaaaa rasa nak makan je org kt depan aku masa tu..
hahaha tak pasal2 dia jadi mangsa..

so, aku dengan pasrah pulang sambung tengok cter korea..hahaa
line pom laju ar org dah ramai tak da kan..
bas aku malam ni kul 9.15, tapi tak tahu la janji melayu ke, janji org puteh ke, 
sebab kita hanya merancang tapi Dia yang menentukannya.
.tapi kalau boleh cuba la untuk menepati janji.
insyaAllah...

sebelum blaaa aku nak ucap selamat tahun baru kepada mereka yg menyambutnya..
~gong xie fa cai~


2 comments:

laila said...

waaa bestnyaa!
kte xbalik kampong ponn:(

suraiya sofia said...

mest la balik..cuti raya cina skali dgn cuti mid sem..xbalik yg ni jwbnya 5 bulan la xbalik kg..huk3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...