-

nuffnang

berminat?? click la kt image tu,..

09 January 2011

saya suka kan blog kerana

ni second time aku kene tag selama aku berbloging..yg dulu tak buat..
tak tau sangat la pasal nih.tagging2 and award segala macam la..pandai post je hahaha
tapi bila aku pergi menjelajah blog org lain dan tengok pasal tagging and award ni..  aku rasa kan........
aku pom nak jugak!!!!!
ork la sebab nak hargai sorang sahabat yg telah tag aku..
tima kasih ya clara!!!


aku akan jawab soalan ni kenapa saya suka blog..
kenapa ya???
first sebab kat sini aku dapat meluahkan segala perasaan aku (tak semua yg secret tu tetap simpan sorang)
lepas tu yang bace bukan kenal aku pom kan2..tak de la malu ckit....hehe
aku juga boleh kongsikan semua pengalaman aku kat sini samada sedih, hepy,lucu memalukan
arggg semua la..dan bila bace balik aku dapat senyum sorang2...=)
dan yg aku paling suka..kt sini juga aku boleh berkongsi ilmu..
apa yang aku tahu, aku akan kongsi kan..dan juga dapat menimbal ilmu dari blog rakan2 yg lain..
lepas tu dapat kawan2 baru...macam clara nih...hehe

sahabat bertuah hari ni






1 comment:

Clara said...

Ngee~
akq pown bek gx!
Hee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...